Korekcijska stekla RODENSTOCK

Rodenstock

Nemško oblikovanje stekel, v celoti zasnovano in razvito v Nemčiji.
Stekla podjetja Rodenstock že od leta 1877.

Rodenstock je že več kot 140 let vodilno podjetje na področju inovacij v očesni optiki. Podjetje vedno znova razvija nove revolucionarne tehnologije. Več kot 50 nagrajenih modelov je dokaz njihove strasti do stekel in izjemne pozornosti do podrobnosti. Vsi deli, ki sestavljajo njihove izdelke – od stekel do okvirjev – so v celoti zasnovani in razviti v Nemčiji.

Enožariščna stekla:

Enožariščna ali unifokalna stekla imajo eno dioptrijo, zato lahko očala s takšnimi stekli uporabljamo le na eni razdalji. Navadno se uporabljajo za korekcijo preprostih okvar vida, kot so miopija, hipermetropija in astigmatizem.

Progresivna stekla:

Progresivna stekla so očalna stekla so primerna za korekcijo kratkovidnosti in daljnovidnosti, saj z njimi vidimo na daleč, na vmesne razdalje in tudi na blizu. Dioptrija v progresivnem steklu prehaja gladko in nevidno navzdol od polja za daljavo do polja za bližino.

Antirefleksni premaz:

Antirefleksni ali protizrcalni sloj na steklih je vrsta optičnega nanosa na površini stekla, ki zmanjša bleščanje oziroma odsev stekla zaradi bleščanja ekranov elektronskih naprav.

Korekcijska stekla HOYA

Hoya Lens Slovenia

Hoya vision – japonska tehnologija, ki temelji na nevroloških raziskavah
Najpomembnejši inovator v svetovnem merilu in slovi po izjemno kakovostnih progresivnih lečah.

Z obsežnimi raziskavami in napredno tehnologijo podjetje Hoya omogoča optimizirano proizvodnjo vrhunskih očalnih leč, ki s svojo kvaliteto in natančnostjo prepričajo še tako zahtevne uporabnike. Podjetje slovi po svojih naprednih tehnologijah, postopkih in materialih, ki so produkt lastnega znanja in izdelani znotraj podjetja. Prav tako so znani po kakovosti leč in edinstveno ponudbo.

Rezervirajte termin pregleda

Rezervirajte si brezplačen termin za kontrolo vida brez čakalnih vrst!