Ponudba sončnih očal

Modni dodatek in zaščita

Čeprav so sončna očala postala predvsem modni dodatek, se moramo zavedati njihovega pomena pri zaščiti oči pred sončnimi žarki in sevanjem. Negativen vpliv UV žarkov na naše zdravje je splošno znan, pred njimi pa niso varne niti naše oči. Sončna očala so tako ena glavnih zaščit naših oči ob sončnem vremenu.

Veliko ljudi je mnenja, da so sončna očala uporabna samo v poletnem času, vendar temu nikakor ni tako. Zaradi nižje pozicije sonca v jesenskih in zimskih mesecih je uporaba sončnih očal takrat še posebej priporočljiva. Zato so priporočljiva polarizirana sončna očala, ki zmanjšujejo odbleske od površin.

Priznane znamke

V optiki Oculus imamo za vas pripravljeno pestro izbiro priznanih modnih znamk sončnih očal, ki bodo dopolnila vaš videz, hkrati pa tudi zaščitile vaše oči.

Izbirate lahko med različnimi oblikami okvirjev, ki variirajo od velikih in prevelikih, kot jih zapovedujeta Anne Marii in Gucci, do mačjih za nagajivo in skrivnostno ženstvenost, ki so jih oblikovali Fendi, Jimmy Choo in drugi. Za tiste bolj drzne pa ponujamo tudi očala v oglatih pravilnih in nenavadnih oblikah, kot jih znajo ustvariti le Chloe, Tom Taylor in Carrera.

Prav tako pa smo posebej za vas zbrali modne trende, ki jih ponujajo priznane modni znamki Boss in Guess. Če pa iščete nekaj nenavadnega in barvnega, a vseeno elegantnega, pa ne smete prezreti naše ponudbe sončnih očal znamke Love Moschino in  Betty Barclay.

 

Rezervirajte termin pregleda

Rezervirajte si brezplačen termin za kontrolo vida brez čakalnih vrst!